YLIOPPILASKUNNAN SOITTAJAT ETSII HARJOITUSTILAA


Sinfoniaorkesteri Ylioppilaskunnan Soittajat (ys.fi) etsii harjoitustilaa syys-joulukuulle 2024. Harjoitustilan tulee olla kooltaan vähintään 100 neliömetriä, ja sen tulee mieluiten sijaita Helsingin keskustassa tai sieltä käsin helposti saatavilla. Tilan yhteydessä tulee olla mahdollisuus säilyttää patarumpuja ja muuta vaikeasti kulkeutuvaa tarpeistoa koko syyskauden ajan.

 

Syyskausilla YS harjoittelee syyskuun alusta joulukuun puoleen väliin asti joka maanantai klo 18–21. Varauksen on alettava klo 17, ja harjoituksen jälkeen tarvitaan aikaa orkesterin purkamiseen. Harjoitusajankohta on tarvittaessa neuvoteltavissa uudelleen, mutta sen on oltava sama joka viikko.

 

Jos sinä tai organisaatiosi voi tarjota meille syyskaudeksi 2024 vakituisen harjoitus- ja varastotilan tai suositella sellaista, ota pikimmiten yhteyttä puheenjohtaja Eevi Hakalaan, puheenjohtaja@ys.fi.

 

Kuva: Marko Kaskelin