Syyskuussa peli- ja elokuvamusiikkia yhdessä Unreality-kuoron kanssa


Iloksemme ilmoitamme yhteistyöstä! Unreality-kuoro ja Ylioppilaskunnan Soittajat yhdistävät voimansa ja esittävät syyskuussa videopeleistä ja animaatioelokuvista tuttuja säveliä Tampereella ja Helsingissä. Yhteistyömme hedelmää kuulet 3.9. Tracon-tapahtumassa Tampere-talossa sekä erillisessä konsertissa 10.9. Helsingin Suomalaisessa Yhteiskoulussa.

We are happy to announce that the choir Unreality will be performing together with Ylioppilaskunnan Soittajat next September! Symphonic Stories will provide game soundtracks as well as classics from animated feature films arranged for a symphony orchestra. The concert will be held first at Tracon in Tampere-talo, on Saturday the 3rd of September and as its own separate concert at Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu on Saturday the 10th of September.