Koesoitot 7.9.2023


Vuoden 2023 koesoitot järjestetään Ressun lukiolla (Kalevankatu 8-10) torstaina 7.9.2023. Jouset klo 17, puhaltajat ja lyöjät kl0 19. Pyydämme teitä täyttämään taustatietolomakkeen ennen koesoittoon saapumista. Varsinaista ennakkoilmoittautumista ei tarvita, vaan saat vain tupsahtaa paikalle. Halutessasi voit vilkaista Facebook-tapahtumaamme. Lisätietoa antaa puheenjohtaja Marja Tiainen puheenjohtaja@ys.fi

 
You can audition for YS at Ressu Upper Secondary School (Kalevankatu 8-10, Helsinki) on the 7th of September 2023. Strings at 17 and winds at 19 o’clock. We wish you to tell us a little bit about your musical history before the audition using this form. Otherwise no need to sign up beforehand, you can just show up. Feel free to check our Facebook-event. For more information please contact Marja Tiainen, puheenjohtaja @ys.fi.