Vapputanssiaiset 2023


Ylioppilaskunnan Soittajien perinteiset vapputanssiaiset ovat jälleen kulman takana! Lankkaa tanssikenkäsi, sillä Vapun päivänä 1.5. klo 17-19 niille on käyttöä. Luvassa on kaksituntinen kattaus monipuolista tanssimusiikkia salonki- ja sinfoniaorkesterin soittamana – ilakointia ja hersyvää naurua unohtamatta. Kaikki tämä tapahtuu Vanhalla ylioppilastalolla (Mannerheimintie 3), sykkivän Helsingin sydämessä!

Liput 20/15 € ovelta tai ennakkoon osoitteesta lippu.fi. Lippuun sisältyy narikka ja lasi kuohuvaa.

Tapahtumaan ei ole pukukoodia, mutta päälle voi pukea esimerkiksi keväisen juhlavan asun. Iltapuvuille ja frakeille ei ole tarvetta.

 

Ylioppilaskunnan Soittajat wishes all dancers and listeners warmly welcome to its traditional Vappu ball on May 1, 2023 at 17–19 at Vanha ylioppilastalo (Mannerheimintie 3, Helsinki) – right in the middle of the celebrating city. During the evening you will enjoy two hours of elegant, yet relaxed atmosphere with live dance music performed by our dazzling symphony and salon orchestra.

Tickets: 20/15 € at the door or in advance on lippu.fi. The ticket includes a cloakroom charge and a glass of sparkling wine.

 

 

 

Huomaathan myös pääkonserttimme

10.5. Helsingin ritarihuoneella

13.5. Kotkan konserttitalolla

14.5. Kouvolan kaupungintalla

Lue lisää: http://ys.fi/toiminta/tulevat-konsertit/