Koesoitot järjestetään 8.9. Ressun lukiolla


Hei sinä opiskeleva puhaltaja, jousisoittaja, harpisti tai lyömäsoittaja – oletko vapaa maanantai-iltaisin? Jos musisointi mukavien muusikoiden kanssa suuressa sinfoniaorkesterissa on sinustakin vastustamattoman hauskaa, liity Ylioppilaskunnan Soittajiin!

Vuonna 2022 koesoitot järjestetään torstaina 8.9. Ressun lukiolla (Kalevankatu 8-10, 00100 Helsinki).

JOUSET klo 17
PUHALTAJAT JA LYÖJÄT klo 19

Koesoitossa esitetään kaksi erityylistä kappaletta TAI kaksi eritempoista osaa samasta teoksesta ilman säestäjää. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita – riittää, että saapuu paikalle ajoissa. Jos syystä tai toisesta et pääse paikalle koesoittoon, ota rohkeasti yhteyttä puheenjohtajaamme Marjaan sähköpostitse puheenjohtaja@ys.fi niin järjestämme muun koesoittovaihtoehdon.

Linkki Facebook-tapahtumaan


 

IN ENGLISH

Want to join one of the oldest full-size student symphony orchestras in Finland? Crazy about music and all things surrounding it? Are you free on Monday evenings? Then the Helsinki University Symphony Orchestra (or ’YS’) is the place for you!

Next auditions will take place at Ressun lukio (Kalevankatu 8-10, 00100 Helsinki) on Thu 8th of September.

STRINGS at 5 pm
WINDS AND PERCUSSIONS at 7 pm.

We ask you to prepare two contrasting pieces OR both a fast and a slow movement from the same piece. Please note that the pieces are presented without an accompanist. No need to sign up in advance – just turn up on the right day with your instrument. If for some reason you can’t make it to the auditions, please feel free to cantact our chairperson Marja via email, puheenjohtaja@ys.fi, so we can make sure you can take the audition in some other way.

Link to the Facebook event