Tulossa keväällä 2020


YS Tampereen tuomiokirkossa joulukuussa 2019

Ylioppilaskunnan Soittajien kevätkauden 2020 kohokohta on toukokuu. 1.5. YS tanssittaa jokavuotisissa vapputanssiaisissa Vanhalla ylioppilastalolla. Myöhemmin toukokuussa luvassa on YS:n kevätkonsertit kolmella eri paikkakunnalla.

Tämän kevään ohjelmisto hurmaa tanssillisuudellaan ja rytmikkyydellään, kun ohjelmisto sisältää muun muassa balettimusiikkia sekä lyömäsoitinkonserton. Laita päivämäärät jo nyt kalenteriisi! Liity myös YS:n tiedotuslistalle ja seuraa meitä Instagramissa sekä Facebookissa. Lisää tietoa tapahtumista tulossa myöhemmin keväällä. 

 

Ti 12.5. Kouvolan kaupungintalo

Pe 15.5. Helsingin Temppeliaukion kirkko

La 16.5. Kotkan konserttitalo

 

Maurice Ravel: Alborada del gracioso

José Luis Gómez Alexaindre: Waves

John Adams: The Chairman Dances (Foxtrot for Orchestra)

Maurice Ravel: Orkesterisarja nro 2 baletista Daphnis et Chloé

 

Tomas Djupsjöbacka, kapellimestari

Kalle Hakosalo, solisti