Tulossa joulukuussa 2019 – Mahler, Messiaen ja Sibelius


 

Ylioppilaskunnan Soittajien pääkonsertit tarjoavat joulukuussa niin mahtavia kuin maalailevia elämyksiä 1900-luvun alun sinfoniamusiikin parissa. Seuraa orkesterin harjoituskautta sosiaalisessa mediassa ja liity tiedotuslistallemme, jonka kautta saat konserttitiedotteet suoraan sähköpostiisi.

– – –

In December 2019 Ylioppilaskunnan Soittajat performs three grand but colorfully nuanced pieces from three countries. Follow the rehearsal period in social media and join our mailing list to get the latest concert news.

 

5.12. klo 19 – Tampereen tuomiokirkko

8.12. klo 15 – Helsingin konservatorio

 

Olivier Messiaen (arr. Tomas Djupsjöbacka): Le Banquete Céleste

Gustav Mahler: Totenfeier

Jean Sibelius: Sinfonia nro 5

 

Tomas Djupsjöbacka, kapellimestari / conductor

 

Liput

Helsinki: 15/10 euroa, käsiohjelma 3 euroa.

Tampere: vapaa pääsy, käsiohjelmamaksu 10/5 euroa.