Joulukonsertti Paavalinkirkossa 2.12. klo 19


Ylioppilaskunnan Soittajat -orkesterin ja Grex Musicus -kuoron tunnelmallinen joulukonsertti soi Paavalinkirkossa keskiviikkona 2.12.2015 klo 19. Konsertissa kuullaan jouluista musiikkia, muun muassa harvoin kuullun suomalaisen mestarin Ernst Mielckin teos Altböhmisches Weihnachtslied. Konsertin johtaa Mikk Murdvee.ysgrex

Ylioppilaskunnan Soittajat on Helsingin yliopiston yhteydessä toimiva täysimittainen sinfoniaorkesteri, joka jatkaa vuonna 1747 perustetun Akateemisen Kapellin jalanjäljillä Suomen akateemisen orkesteritoiminnan yli 250-vuotisia perinteitä. Grex Musicuksen muodostaa noin 30 nuorta laulajaa. Kuoroa on sen perustamisesta lähtien johtanut musiikkineuvos Marjukka Riihimäki.

Liput 20/10 euroa osoitteesta http://bit.ly/1MmbsxO tai ovelta tuntia ennen konserttia. Käsiohjelma sisältyy lipun hintaan.

Lisätietoja ja ryhmäalennukset: tiedottaja@ys.fi

—-
Briefly in English:

The Helsinki University Symphony Orchestra and Grex Musicus -choir give a common Christmas concert on 2 December 2015 at 7 pm in Paavali Church (in Finnish Paavalinkirkko, address Sammatintie 5).

Tickets 20/10€ available at http://bit.ly/1MmbsxO or at the door before the concert.

For more information, contact: tiedottaja@ys.fi