Koesoitot 2017 – Auditions 2017


Hei sinä opiskeleva puhaltaja, jousisoittaja, harpisti tai lyömäsoittaja – oletko vapaa maanantai-iltaisin? Jos musisointi mukavien muusikoiden kanssa suuressa sinfoniaorkesterissa on sinustakin vastustamattoman hauskaa, liity Ylioppilaskunnan Soittajiin!

Kauden 2017 – 2018 koesoitot järjestetään kahtena päivänä Ressun lukiossa (Kalevankatu 8):

  • Puhaltajat ja lyömäsoittajat ti 12.9.2017 klo 18
  • Jousisoittajat ke 13.9.2017 klo 18

Koesoitossa esitetään kaksi erityylistä kappaletta TAI kaksi eritempoista osaa samasta teoksesta ilman säestäjää. Koesoiton yhteydessä hakijoita myös haastatellaan lyhyesti. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, riittää, että saapuu paikalle ajoissa.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
puheenjohtaja (at) ys.fi
__________________________

Want to join one of the oldest full-size symphony orchestras in Finland? Crazy about music and all things surrounding it? Do you want to see places in and out of the country on our regular concert tours? Are you free on Monday evenings?

Then the Helsinki University Symphony Orchestra (or ’YS’) is the place for you!

We are recruiting on two audition days at Ressu Upper Secondary School (Kalevankatu 8):

  • Winds and percussion on Tuesday 12th September 2017 at 6pm
  • Strings on Wednesday 13th September 2017 at 6pm

We ask you to prepare two contrasting pieces OR both a fast and a slow movement from the same piece. Please note that the pieces are presented without an accompanist. We will also interview you briefly. No need to sign up in advance, just turn up on the right day with your instrument.

Looking forward to meeting you!

More information:
puheenjohtaja (at) ys.fi